Спортен магазин „Вратцата“

DragZone Враца
24 май 2021

Спортен магазин “Вратцата” се намира в Източната промишлена зона на града, базата на “ВЕЛБОР” ЕООД. Там можете да намерите качествена екипировка за туризъм, алпинизъм, скално катерене, спелеология, бивак на открито и др. Застъпени са повечето водещи производители от сектора, а цените са достъпни. Това е единственото място в града, където можете за намерите всичко необходимо за Вашият престой сред природата.
Поддържаме постоянна наличност от над 1000 продукта.
Всички водещи марки са тук: цялата палитра от облекло и “хардуер” на Black Diamond (директен вносител) и PETZL, челници, въжета – динамични, статични и ленти на Beal, обувки и еспадрили на La Sportiva, Salomon, ALICO (директен вносител), Boreal, FIVETEN и Alpina, пикели и котки от KONG и Stubai, работни сбруи и катерачни седалки на Singing Rock, ножове и инструменти на VICTORINOX, Mikov (директен вносител) и GERBER&Bear Grylls, чорапи и термобельо на Lasting (директен вносител) и FUSE, раници от Deuter и Ташев, спални чували, палатки и къмпинг оборудване от CAMP, Zajo, Vango и Pinguin, облекло от Northfinder, газови котлони и съдове на PRIMUS, слънчеви очила и ски маски от Julbo, UVEX и DEMON, комплекти за оцеляване от BCB (директен вносител), снегоходки от TSL, топки за отборни спортове от Wilson, професионална екипировка за работа по въжен (алпийски) способ придружена с необходимите сертификати и още много други.
Със сигурност не сме изброили всички неща, но винаги можете да посетите нашата страница в интернет (www.vratzata.velbor.com), както и във Facebook, откъдето можете да следите реалната наличност и цени, както и да ни посетите на място.

GPS координати: 43.199688 N 23.577620 E или 43гр 11мин 58.9сек N 23гр 34мин 39.4сек E
Ако имате трудности в откриването ни, моля обадете се на 0887 731062.
Работно време: всеки работен ден от 9:00 до 17:00ч

На място в магазина можете да платите в брой, с дебитна или кредитна карта. Възможно е и предплащане по банков път.

За приемане на поръчки или достъп до магазина извън работно време, можете да позвъните на GSM 0887 731062. Ако имаме възможност, с удоволствие ще се отзовем. Повече инфомация мпжете да намерите на нашия сайт  или на нашата facebook страница

ЗА КОНТАКТИ

Sending
Оценка на потребителя
0 (0 votes)

Open Vratsa