Езда във Врачански Балкан

Любителите на конната езда могат да съчетаят почивката си в региона с удоволствието от практикуването на любимото хоби. Ездови клуб „Враца“ предлага за начинаещи и напреднали различни възможности – от 15-минутнаразходка до няколко дневни преходи в красивия Врачански Балкан. Клубът е награждаван многократно с регионални и национални купи от състезания и надбягвания.

Ще откриете конната база в Комплекс „Леденика“, част от който е и хижа „Леденика“ – в непосредствена близост до едноименната пещера. Доверете се на опитните инструкторите от клуба, които са с лиценз за треньори по конна езда от 15 години.

Конната база предлага:

  1. Разходки из планината за опитни и неопитни ездачи – времетраене по договаряне 
    (15 мин струват 10 лв.)

  2. Манежна езда.

  3. Обучение по езда.

Предложението е подходящо и за деца. Конната база предлага и лечебна езда – тук е едно от малкото места в България, на което се провежда рехабилитация с езда за деца-аутисти.

Комплекс „Леденика“ предлага през топлите месеци на годината безплатно барбекюта под открито небе и терени за къмпингуване, така че всеки собственик на каравана или кемпер да усети магията на Балкана при пълно туристическо обслужване.

В комплекса се организират и обиколки по планински пътеки с гид, както и фотолов (обиколки из планината с фотоапарат). Комплекс „Леденика“ прави също „зелени“ и „бели“ лагери за ученици, съответно през пролетта и зимата.
За повече информация:

Веселин Стоянов : 0888 792 279
Комплекс „Леденика“: 
http://www.hotel-ledenika.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Open Vratsa