Спорт/ Уъркшопи/ Забавления/ Гастро

горска пътека на приказките

Горска пътека на приказките

Ако идвате във Врачанския край с деца, непременно ги изненадайте с разходка по Пътеката на приказките, сътворена от дирекцията на парк „Врачански Балкан“ специално за тях!
СЪБИТИЯ: 1. Сега стои само фермерския пазар, а след него стои есенния панаир. Гледах, че общината е постнала цяла седмица със събития. Трябва да има координация за подаване на събития с някой от общината, защото кмета много държи на календара, а и аз смятам, че е хубаво да имаме актуални събития. 2. За тях трябва превод също, затова питах още в началото за превода. 3. Трябва да са листнати последователно спрямо настоящия месец. 4. Предстоят две събития – Vratsa Trails и Враца вело общество. Някой трябва да координира това? Предлагам Климент да се чуе с тях и да се разбере, защото те имат нужда от помощ. 5. Събитията в региона са отново събития от Враца, а не от региона. Празникът на баницата е от региона, но стои във Враца. Ани, моля те да ги подредиш спрямо населените места. Трябва някой активно да следи за предстоящи събития и да ги координира с организаторите. Ани, ще разчитам на теб за това. КАКВО ДА ВИДИМ/ КАКВО ДА ПРАВИМ 1. Липсват доста снимки, каква е причината? Ако е това, че няма подходящи, може би трябва да се предвиди да се изпрати момчето от екипа на Иво и да ги нащрака ИСТОРИИ 1. Нямаме ли снимка за текста на Никола Войводов? ПОЛЕЗНА ИНФОРМАЦИЯ 1. Поздравления, че имаме още един хотел, БРАВО АНИ и ИВО 😊 😊 😊 ето така ще стане – едно по едно и ще съберем всички! 2. Няма обаче линк към страницата на х-л Валентино 3. Ани, може би е малко too stretch, но ако си в настроение, когато обикаляш заведенията и хотелите, можеш да ги питаш за това какво е специфичното за тяхното заведение и да го препоръчваме. Само като идея, но пък полезна за туриста. ЗА НАС 1. Може ли да сложим хиперлинкове към нашите организации на логата и да се отваря нова страница към съответните сайтове. 2. Логата стоят на пиксели, има ли възможност да се оправят?

Атракционно влакче – Враца

Отскоро Враца предлага за посетителите си и разходка с атракционно влакче. Възползвайте се от това предложение, особено ако идвате в града с деца!
РИМ Враца Carousel

Търсене на съкровище – Регионален исторически музей, Враца

Забравяли ли сте за цял час, че живеете в 21. век и съществуват смартфони?
Полет с Балон 1

Полети с Балон

Подарете си едно незабравимо изживяване и вижте красотата на България от птичи поглед !
Velo Vratsa_3

Открий красотите на Врачански Балкан на колело

Колоездачен клуб „Враца Велообщество“ организира вело походи сред приказната природа на Врачанския Балкан. Маршрутите минават през водопад Скакаля,хижа Вестител проходът „Вратцата“, село Згориград, екопътека „Боров камък",село Паволче, село Челопек, село Лютиброд, Ритлите, Черепишки манастир.

Полети над Враца – с делтапланер, парапланер и мотоделтапланер

Искате ли да се реете като птица над града и планината? Или да усетите адреналина на това незабравимо изживяване? А може би искате да изненадате любим човек...
ezda

Езда във Врачанския Балкан

Любителите на конната езда могат да съчетаят почивката си в региона с удоволствието от практикуването на любимото хоби. Ездови клуб „Враца“ предлага за начинаещи...
keramichen maystor

Да си измайсторим сами керамичен съд

Знаете ли, че във Враца има място, където можете сами да си измайсторите глинен съд, който не просто да сложите на полицата, а дори да използвате в бита си или да подарите на любим човек...

Стрелба с лък

Исторически музей град Оряхово отбеляза Международния ден на музеите - 18 май с официално откриване на проект „Ехо от вековете“ , финансиран от фондация „Америка за България“, чрез който в историческата местност „Камъка“ ще се предлага всяка събота стрелба с лък.
segment_zgorigrad_tezero_01-1024x683-1-min

Планинско колоездене във Врачански Балкан

Знаете ли, че Врачанския Балкан е едно от най-приятните места за планинско колоездене? Климатът е благоприятен почти през цялата година и е пълно с величествени гледки спиращи дъха. И най-вече, ако решите да опознавате планината на колело, има кой да ви придружи.

Open Vratsa