Места за отдих и настаняване

Списъкът се обновява ежедневно. Ако желаете Вашият бизнес да присъства тук – пишете ни на: [email protected]

Разположен сред уникална по рода си природа, хотелски комплекс „Чайка” е перлата на прохода Вратцата, един оазис на спокойствието сред красотата и чистия въздух на Врачанския Балкан.Уникалното местоположение го прави предпочитано място не само за туристите и гостите на града, но и за самите врачани.

 

Хотел „Лева“ е новооткрит хотел, предлагащ невероятен комфорт, перфектно обслужване и отлични условия за посрещане на бизнес клиенти и туристи. Всички стаи и апартаменти в хотела предоставят съвременни възможности за приятен престой на нашите гости.

Хотел Валентино се намира в центъра на града, точно до централния площад Христо Ботев. Предлагаме Ви уют и спокойствие в сърцето на самия град.

Хотел „Хемус” е разположен в центъра на Враца, на централния площад „Христо Ботев“, в непосредствена близост до историческите забележителности на града, търговската зона и административните институции. Хотелът е подходящо място за бизнес клиенти, семейни посещения, гости, търсещи релакс и отмора, а също така и за онези, които са решили да се докоснат до духа и достолепието на Врачанския балкан.

Семеен Хотел „Раде 1“ се намира в центъра на Враца и предлага стаи с климатик, кабелна телевизия и собствена баня. Навсякъде е осигурен безплатен WiFi. Ресторантът предлага българска и интернационална кухня.

Къща за гости „Рай“ се намира в приказното планинско селце Челопек, в полите на величествения Врачански Балкан и само на 7 км от гр. Враца.

“Къща за гости „Манчев” е разположена в с. Челопек, 6 км. източно от град Враца.
В селото има прекрасни условия за туризъм и отдих, както през летните, така и през зимните месеци.

Къщата е разположена в центъра на село Косталево, с живописна гледка към Врачански Балкан и в подножието на планинската местност Веслец.

Хотел „Мария“ се намира в центъра на Враца и предлага всички необходими удобства за една спокойна почивка – климатик, безплатен WiFi, денонощна рецепция, постоянно видеонаблюдение, отзивчив персонал.

Тишина, спокойствие, чист въздух. Това характеризира нашето място. Ще можете да се докоснете до природата защото ние се опитахме да не променяме това което е създала.

Open Vratsa