Места за хранене

Списъкът се обновява ежедневно. Ако желаете Вашият бизнес да присъства тук – пишете ни на: [email protected]

Разположен сред уникална по рода си природа, хотелски комплекс „Чайка” е перлата на прохода Вратцата, един оазис на спокойствието сред красотата и чистия въздух на Врачанския Балкан.

Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие и отдих Хотел „Лева“ е идеалното място за вашия престой в град Враца . В сърцето на Враца, Хотел “Лева” е на 5 минути до почти всички централни институции.

Насладете се на приятната атмосфера, докато опитвате италианска пица на пещ, приготвена пред очите ви.

Място в центъра на града, от което можете да се пренесете в уюта на средиземноморието, да получите усещането за спокойствие, и разбира се да усетите аромата на прекрасно приготвенaта храна.

Пицария Корона се намира в сърцето на град Враца и е предпочитано място на жителите и гостите на града.

Ресторантът предлага българска и интернационална кухня с внимателно подбрано от Главния готвач меню. За любителите на качественото вино предлагаме разнообразна селекция от бели и червени вина.

В кафе- ресторант ,,Тракийска Принцеса” се стремим да предлагаме преди всичко здравословна и природосъобразна храна. Едно от големите предимства на кафе ресторантa е собственият сладкарски цех, ежедневно снабдяващ ни със съвсем пресни кулинарни изкушения.

При нас в пекарна “Двете пещи” можете да хапнете пица на пещ, вкусни и току-що приготвени сандвичи, пърленки, джолани и още много други.
Очакваме Ви!

Уютна и приветлива, сладкарничка “Home made by Maria” ви очаква с вкусни и разнообразни сладкиши.

Ние от “Ресторант Рафаело” Ви предлагаме разнообразна кухня и приятна обстановка. На ваше разположение са залите на ресторанта, както и просторната градина, снабдена със собствен детски кът.
Очакваме Ви!

В сърцето на стара Враца, само на няколко крачки от популярната улица “Търговска” е скрито малко уютно ресторантче, което ви пренася в Италия с уникалната си кухня, обслужване и атмосфера.

Ресторант Пинтата отваря врати за първи път през далечната 1994г. От тогава до сега посреща безброй посетители ,много от които вече са дългогодишни наши клиенти и приятели.

Open Vratsa