Места за хранене

Списъкът се обновява ежедневно. Ако желаете Вашият бизнес да присъства тук – пишете ни на: [email protected]

Разположен сред уникална по рода си природа, хотелски комплекс „Чайка” е перлата на прохода Вратцата, един оазис на спокойствието сред красотата и чистия въздух на Врачанския Балкан.

Независимо дали пътувате по бизнес или за удоволствие и отдих Хотел „Лева“ е идеалното място за вашия престой в град Враца . В сърцето на Враца, Хотел “Лева” е на 5 минути до почти всички централни институции.

Насладете се на приятната атмосфера, докато опитвате италианска пица на пещ, приготвена пред очите ви.

Място в центъра на града, от което можете да се пренесете в уюта на средиземноморието, да получите усещането за спокойствие, и разбира се да усетите аромата на прекрасно приготвенaта храна.

Пицария Корона се намира в сърцето на град Враца и е предпочитано място на жителите и гостите на града.

Ресторантът предлага българска и интернационална кухня с внимателно подбрано от Главния готвач меню. За любителите на качественото вино предлагаме разнообразна селекция от бели и червени вина.

Метър бира предлага битова и уютна обстановка, далеч от градските шумове. Карнавалните вечери, които организираме са ненадминати в града. Очакваме Ви!

Ресторант “Българе-градина”е разположен на емблематичния за гр. Враца площад Христо Ботев. В просторната лятна градина можете да се насладите на разнообразното ни меню, което ще допадне на всеки вкус.

В кафе- ресторант ,,Тракийска Принцеса” се стремим да предлагаме преди всичко здравословна и природосъобразна храна. Едно от големите предимства на кафе ресторантa е собственият сладкарски цех, ежедневно снабдяващ ни със съвсем пресни кулинарни изкушения.

При нас в пекарна “Двете пещи” можете да хапнете пица на пещ, вкусни и току-що приготвени сандвичи, пърленки, джолани и още много други.
Очакваме Ви!

Уютна и приветлива, сладкарничка “Home made by Maria” ви очаква с вкусни и разнообразни сладкиши.

Ние от “Ресторант Рафаело” Ви предлагаме разнообразна кухня и приятна обстановка. На ваше разположение са залите на ресторанта, както и просторната градина, снабдена със собствен детски кът.
Очакваме Ви!

Ресторант Пинтата отваря врати за първи път през далечната 1994г. От тогава до сега посреща безброй посетители ,много от които вече са дългогодишни наши клиенти и приятели.