Къща за гости „Рай“

Хотел „Раде 1“
6 юли 2020
Къща за гости „Манчев“
19 юли 2020

Къща за гости “Рай” се намира в приказното планинско селце Челопек, в полите на величествения Врачански Балкан и само на 7 км от град Враца.

Местните хора разказват, че името на селото идва от това, че сутрин слънчевите лъчи огряват тази част на Врачанската планина, където се намира Челопек – „право в челото”.

Селото има богато историческо, природно и културно наследство, като предлага прекрасни условия за туризъм.

Успешно могат да се съчетаят в еднодневна екскурзия разходка из природата в красивия Врачански Балкан, обиколка на историческите забележителности в този край и възможност за незабравими снимки на скалните феномени, които се простират в този район. За всичко това на гостите се предлага допълнително ползването на коне за езда, туристическа екипировка, велосипеди и водач (при заявено предварително желание).

Къща за гости „Рай“ е на четири етажа, но към момента за почивка и отдих се използват три етажа, с общ капацитет 20 човека. На първия етаж се намира трапезария с напълно оборудван кухненски бокс, подходящ да побере всички гости на къщата. На втория и третия етаж се намират по 3 отделни стаи.

На всеки етаж от къщата има отделен санитарен възел. Стаите са с различен капацитет и възможност за настаняване спрямо желанията на гостите. Всяка стая е оборудвана с телевизор и кабелна телевизия. В цялата къща на разположение е безплатен Wi-Fi.

Дворът на къщата съчетава в себе си зелена морава, цветна градина и плодни дръвчета, от които всеки може да си откъсне екологично чисти плодове.

Подходяща е както за семейна почивка, така и за почивка с приятели.

Повече информация можете да намерите тук

ЗА КОНТАКТИ

Sending
Оценка на потребителя
0 (0 votes)

Open Vratsa