fbpx

Къща за гости „Рай“

Хотел „Раде 1 “
6 юли 2020
Къща за гости „Манчев“
19 юли 2020

Се намира в приказното планинско селце Челопек, в полите на величествения Врачански Балкан и само на 7 км от гр. Враца.
Местните хора разказват, че името на селото идва от това, че сутрин слънчевите лъчи огряват тази част на Врачанската планина, където се намира Челопек, „право в челото”.
Село Челопек има богато историческо, природно и културно наследство, като предлага прекрасни условия за туризъм.
Успешно могат да се съчетаят в еднодневна екскурзия разходка из природата в красивия Врачански Балкан, обиколка на историческите забележителности в този край и възможност за незабравими снимки на скалните феномени, които се простират в този район. За всичко това на гостите се предлага допълнително ползването на коне за езда, туристическа екипировка, велосипеди и водач (при заявено предварително желание).
Къща за гости „Рай“ е на четири етажа, но към момента за почивка и отдих се използват три етажа, с общ капацитет 20 човека. На първия етаж се намира трапезария с напълно оборудван кухненски бокс, подходящ да побере всички гости на къщата. На втория и третия етаж се намират по 3 отделни стаи. На всеки етаж от къщата има отделен санитарен възел. Стаите са с различен капацитет и възможност за настаняване спрямо желанията на гостите. Всяка стая е оборудвана с телевизор и кабелна телевизия. В цялата къща на разположение е безплатен Wi-Fi.
Дворът на къщата съчетава в себе си зелена морава, цветна градина и плодни дръвчета, от които всеки може да си откъсне екологично чисти плодове.
Подходяща е както за семейна почивка, така и за почивка с приятели!

Повече информация можете да намерите тук

ЗА КОНТАКТИ

Sending
Оценка на портебителя
0 (0 Отзиви)