Зелени занимания

На 11. март от 13:30 ч. в Младежки център – Враца ще гостуват новите ни партньори от сдружение „За Земята“ 🌏🌿. Това е независима екологична неправителствена организация, която работи за създаване на природосъобразен и равнопоставен начин живот. Тя се ангажира с дейности насочени към нулеви отпадъци, чиста енергия и климат, икономическа справедливост и др.
Колегите от „За Земята“ ще представят на младежите от Враца две вълнуващи игри!🤩
⚡️Първата игра е ЕНЕРГИЗИРАЙ ТОВА! Тя изправя аудиторията пред въпросите, които климатичните промени поставят и ги превръща в занимателно предизвикателство за всеки. Върху 4-метрово платно са изобразени истории, вдъхновени от тези, с които активистите на „За Земята“ се срещат всеки ден.👥 Участниците ще влязат в ролята на директор на ТЕЦ, собственик на фабрика, кмет, които трябва да обединят хората и да намерят решение на повишаването на цените на горивата, замърсяването, а и да оставят една по-чиста планета на следващите поколения 🌏. Те се срещат с неочаквани събития, недоверие, но и нова надежда — също както и в истинския живот .
🤓 Втората игра е симулация на Европейския парламент.
🏛️ Тази ролева игра ще ви даде възможност да заемете място на депутати от Европарламента като ще се занимавате с решаването на различни екологични и климатични въпроси, засягащи живота на всички гражданите в ЕС. 🕒 Играта продължава между 60 и 90 мин. Предназначена е за лица над 16 години и не изисква предварителни познания по темите. Необходим е единствено телефон или таблет с интернет връзка.
Регистрирайте се за събитето тук 👉 https://bit.ly/42IVL0V
Елате заедно да помислим как да направим нашата платена по-добро място за живеене за идните поколения! 🌏💚

Информация за Младежки център - Враца

Младежки център - Враца

Младежки Център – Враца е младежко място, с екип от чудесни професионалисти, приели работата с младежите като мисия и инвестиция в бъдещето. Поели ясната отговорност да променят обществените нагласи към младежите от социално уязвимите групи и техните семейства.

Локация на провеждане

България, Враца, улица „Тодор Балабанов“, Младежки Център Враца
en_USEnglish

Share this landmark with friends

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

What are you looking for?

Don't forget to visit:

Gallery