Vratsa Autumn Fair

Световни музиканти ще участват във Врачанския панаир

Традиционният Врачански есенен панаир тази година ще бъде открит с концерт на вокалиста на Rainbow – Рони Ромеро. Музикалният спектакъл на фронтмена и рок-група „Еридан“ ще бъде на 14 септември от 20:00 часа на панаирната сцена пред стадион „Христо Ботев“.

За първия учебен ден – 15 септември есенният панаир ще приеме победителя във втория сезон на Music Idol – Тома Здравков. Началото на концерта е от 19:30 часа.

Ден по-късно, панаирната сцена ще бъде покорена от кралете на фламенкото – Gipsy Kings и Pablo Reyes! Уникалният музикален спектакъл, на който ще присъстват и гости от цялата страна, започва в 20:00 часа.

На 17 септември участие в панаирната програма ще вземат танцьорите от ПТС „Хемус“ и носителят на редица престижни награди – Светлин Миланов.

Програмата продължава и на 18 септември, с друг фаворит на зрителите на Music Idol – Преслава Пейчева. Концертът започва в 19:30 часа.

Поредното издание на традиционното за града събитие ще бъде закрито на 19 септември от 19:30 часа със спектакъл, с участието на талантливите музиканти от Vivo Montana.

Очакваме Ви!

Информация за Община Враца

Община Враца

Община Враца организира редица събития през цялата година! От културни събития до най-различни развлечения!

Локация на провеждане

Стадион „Христо Ботев”, Враца, България
en_USEnglish

Share this landmark with friends

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

What are you looking for?

Don't forget to visit:

Gallery