QUIZ: Новите съседи | Q Bar Враца

Тази седмица ще разнищваме „Новите съседи“ и техните стари проблеми. Хитовият испански комедиен сериал е тема на следващия тематичен куиз, който ще се проведе на 1 май в Q Bar Vratsa. Ако сте наясно със случващото се в „Мирадор де Монтепинар“ и искате да се забавлявате с приятели, докато отговаряте на въпроси свързани със сериала, запишете се за участие и елате да премерите сили срещу останалите отбори.
––––––––––––––––––
🗓 1 Май, 19:30ч., Q Bar
🎟 Вход: 6 лв. на човек
🛋 Резервирай места на 0890 992 991
––––––––––––––––––
*** Правила за участие ***
1. Всеки QUIZ има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото.
2. Всяка резервация пазим до 19:15ч.
3. Игрите имат вход от 6 лв. за всеки член на отбора.
4. Минималният брой участници в един отбор е 2 души, а за всеки член над 6-тия, отборът ще бъде санкциониран с 2 точки от крайния резултат (напр. 7 души -2 точки, 8 души -4 точки)
5. Отборът събрал най-висок резултат, ще получи бутилка алкохол, като награда от заведението.
6. За други въпроси относно самия формат, не се безпокойте да ни пишете на m.me/quiz51questions
Очакваме ви!

Информация за Q бар Враца

Q бар Враца

Q Bar Враца е популярно място за срещи и развлечения в центъра на града. Те предлагат всекидневно обедно меню, което включва разнообразни ястия за задоволство на вкусовете на всички посетители. Барът е известен също така като идеалното място за вечерни събирания, където гостите могат да се насладят на жива музика и забавни представления. Почти всеки ден от седмицата има гост артисти - танцьори, комици, певци и други, които се грижат да разнообразят вечерите на посетителите. Освен това, барът предлага голямо разнообразие от бързо хапване, което е идеално за споделяне с приятели, както и широка гама от коктейли, приготвени с внимание към детайла от квалифицираните бармани

Локация на провеждане

Q Bar Vratsa, булевард „Христо Ботев“, Враца, България
en_USEnglish

Share this landmark with friends

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

What are you looking for?

Don't forget to visit:

Gallery