Pool Latino Party 2nd Edition 2024

Добре дошли на второто поредно годишно събитие, което ще ви отведе на пътешествие към латино ритъма, разположено в подножието на Врачанския балкан. Този уикенд е направен за всички любители на танца и забавлението, като ви предлага изобилие от активности и емоции.

Заповядайте да се потопите в света на бачатата и салсата с 7 урока, водени от най-добрите инструктори в България. Под ръководството им ще развивате своите умения и стил, за да се научите да се движите по латино ритъма с увереност и елегантност.

Вашите вечери ще бъдат оживени с две бурни и шумни латино партита, които ще бъдат превърнати в незабравими моменти благодарение на музиката на DJ El Vector. Едното партито ще бъде край басейна в петък, а другото – в хотела в събота. Под звездите и сред приятелска обстановка ще се потопите в енергията на латино музиката и танца.

Но събитието ни не до там! Неделя ще се проведе и разходка до пещера Леденика.

И нека не забравяме за флашмоба, който ще добави порция забавление и разнообразие към събитието. Вашето участие в него ще направи този уикенд още по-запомнящ се.

За вашето удобство и комфорт сме подготвили цялостни пакети, които включват нощувки, закуски и вечери. Ще бъдете настанени в Хотел „Хемус“, където ще се насладите на невероятни гледки към Врачанския балкан и ще имате възможност да се отпуснете в Релакс центъра със закрит басейн, сауни и различни масажи.

Не пропускайте възможността да се включите в това незабравимо пътешествие към латино ритъма и енергията на Врачанския балкан. Споделете тази невероятна седмица с нас и се потопете в света на танца и забавлението! Събитието се извършва с помощта на Open Vratsa.

Информация за Just El Dance - Студио за социални танци

Just El Dance - Студио за социални танци

Just El Dance е танцово студио, където можеш да се потопиш в света на танците и да развиеш своите умения в бачата, салса и кизомба. Това е идеалното място за хора, които искат да се забавляват, да правят нови запознанства и да се раздвижват. Just El Dance също така са организатори на ежемесечни партита във Враца и региона, както и ежегодното им събитие по социални танци - Pool Latino Party.

Локация на провеждане

Средновековие, ulitsa „Ilinden“, Враца, България
en_USEnglish

Share this landmark with friends

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

What are you looking for?

Don't forget to visit:

Gallery