“НеТАКТично” – концерт-спектакъл, ПРЕМИЕРА

2.04 – 19.00ч. – Градска концертна зала Враца
✨ “НеТАКТично”
Концерт-спектакъл
С участието на:
актьорите – Герасим Георгиев-Геро, Соня Ковчезлиева
Илиан Божков,
Росица Метаниева (сопран)
Симфониета-Враца
Автор на идеята и сценария: Юлия Манукян
Диригент: Левон Манукян
🎫 Билетите са в продажба в Билетен център „Гъбката“. Цена: 20лв. За резервации и информация ☎️ т. 0896718303, 0899827060.

За “неТАКТично”:
Представяте ли си директор на музикален институт, спуснат „отгоре“ без никаква квалификация? Без представа от симфонична музика и взаимоотношенията в един оркестър, за него думата “такт” е непонятна и в музикален, и в морален аспект. Новият директор, според когото това е професия до живот, започва да се разпорежда от първия миг и с присъщата си арогантност и невежество за един ден “сътворява” чудеса от безумия. Негова подгласничка е послушната му секретарка, а срещу него са целият оркестър, начело със синдикалиста и диригента.
Оформя се един изключително забавен концерт-спектакъл, чрез който се казват много горчиви истини за съвременната ни реалност. Оригиналният сценарий поднася свръхзабавни словесни каламбури и диалози, които по невероятен начин се съчетават с класическата музика, в изпълнение на Симфониета-Враца, чиито задачи са не само музикантски, но и актьорски.
Освен блестящото присъствие на любимеца на публиката Герасим Георгиев-Геро, участници в този концерт-спектакъл са сопраното Росица Метаниева и младите, но вече добре познати актьори Соня Ковчезлиева и Илиан Божков. Автор на идеята и сценария е Юлия Манукян, а целият спектакъл преминава под диригентската палка на Левон Манукян. 

Информация за Симфониета Враца

Симфониета Враца

Симфониета Враца - дестинацията, където се срещат културата, изкуството и развлеченията! Тук, в сърцето на града, симфоничният оркестър на Враца не само предлага изискани музикални изпълнения, но и е домакин на десетки събития всеки месец. От класически концерти с виртуозни солисти до модерни музикални фестивали, от театрални представления до изложби на изкуство, в Симфониета Враца винаги има нещо за всеки вкус и настроение. Без значение дали сте любител на класическата музика, почитател на съвременните изкуства или просто търсите вълнуващо преживяване, тук ще откриете нещо, което ще ви впечатли.

Локация на провеждане

Концертна зала, Враца, България
en_USEnglish

Share this landmark with friends

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

What are you looking for?

Don't forget to visit:

Gallery