КОНЦЕРТ С КАУЗА НА ГРУПА СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ

КОНЦЕРТ С КАУЗА НА ГРУПА СПРИНТ И ПРИЯТЕЛИ
В ПОДКРЕПА НА ХОРАТА С РЕПРОДУКТИВНИ ПРОБЛЕМИ
И КАУЗАТА „ЗА ПОВЕЧЕ БЪЛГАРСКА МУЗИКА В НАЦИОНАЛЕН ЕФИР“
Легендарната рок група „СПРИНТ“, „ДУЕТ С КАУЗА“ /Галя Георгиева и Атанас Лазаров/, група „ХОРИЗОНТ“ и още поп и рок изпълнители обединяват творчеството си в Концерти с кауза.
Името на турнето е избрано специално, тъй като подкрепя две каузи с изключителна важност за България. Това са Информационната кампания в подкрепа на хора с репродуктивни проблеми под надслов „Да сверим биологичния си часовник навреме“ и Националната кампания „За повече българска музика в национален ефир“, която се превърна в кауза на огромна част от българските музиканти и изпълнители, в мисията за над 50 % присъствие на българска музика в националните ни медии, и набира все повече привърженици.
На 20 март от 18.30 ч. в Градска концертна зала публиката ще се наслади на незабравимите хитове на група Спринт и изпълненията на техните гости. Събитието се провежда със съдействието на община Враца, под патронажа на кмета Калин Каменов.
Рок група Спринт ще зарадва своите почитатели с най-новата си програма и популярните си хитове. Водещи на концертите са Галя Георгиева и PR-рът Атанас Лазаров, които смело стъпиха на музикалната сцена с песните „Спри за малко“, „Огън и лед“, „Единствен шанс“. С песента „Прекрасна вечер“ те пожелават на публиката незабравима вечер.
В подкрепа на Концертите с кауза, във всеки град от турнето се включват и изявени местни групи и изпълнители, които прегърнаха каузите и с радост приеха да бъдат част от посланиците. Специални гости в град Враца ще бъдат изпълнителите от групата Sweet Poison.
По време на турнето ще бъдат раздавани листовки с полезна информация за възможностите и изследванията, които показват репродуктивния статус на жените, а част от средствата ще бъдат предоставени за инвитро процедура на семейство, на което мисията да станат родители е кауза.
Турнето „Концерти с кауза“ стартира в началото на месец март в градовете: Кюстендил, Стрелча, Панагюрище, Петрич, Радомир, Враца и Самоков.
То ще продължи и през лятото и есента в още градове на страната, обединяващо изкуството и социалните послания в помощ на обществено-значимите каузи. В концертите ще вземат участие: Маргарита Хранова, Нели Рангелова, Петя Буюклиева, Милена Славова, Дует „ШИК“, Дует WEIL, Коцето Калки и Мартина Табакова, Искрен Пецов, Невена Пейкова – финалист в Х Фактор и Гласът на България, „Дует с кауза“ – Галя Георгиева и Атанас Лазаров, Вокално трио „DEJA VU“ /Мирослав Станчев, Дражо Бошнаков и Бранимир Недков/, Група „Спринт“ и Група „Хоризонт“.
В подкрепа на Концертите с кауза, във всеки град от турнето се включват и изявени местни групи и изпълнители, които прегърнаха каузите и с радост приеха да бъдат част от посланиците.
Концертите се провеждат с подкрепата на Министерството на културата по проектите „Спринт 2023“ и проект „Концерти с кауза“ 2023.
Организатори на събитията са Студио Спринт Проджект, Агенция „Сребърен ключ“, а партньори: Фондация „Искам бебе“, Агенция за публични комуникации „Профайл“, Сдружение „Жени с кауза“.
Мотото на всички участници в турнето е: „Всеки решен проблем прави живота ни по-сигурен и по-добър“!

Информация за Градска концертна зала

Градска концертна зала

Градската концертна зала във Враца е емблематично място, което е домакин на множество културни събития и концерти в града. Тя е част от общината във Враца и играе ключова роля в развитието на културния живот на общността. Гостуването на известни артисти, организирането на класически и съвременни музикални изпълнения, театрални постановки и други културни събития правят залата място, което привлича любители на изкуството от цялата област. С уникалната си атмосфера и висококачественото оборудване, градската концертна зала във Враца е важен център за развлечения и култура за местното население и посетители отвъд границите на града.

Локация на провеждане

Концертна зала, Враца, България
en_USEnglish

Share this landmark with friends

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

What are you looking for?

Don't forget to visit:

Gallery