Board games jam Vratsa

„Настолни игри Враца“ е единственото по рода си събитие в Северозападна България и едно от малкото в цялата страна с фокус върху създаването на авторска настолна игра от младежи. То се организира от клуб по настолни игри “All-A-Board Games” към Младежки център – Враца и нашите приятели от Player Lair. Събитието има цел да насърчи креативността и въображението на младежите, предоставяйки им възможността и поле за изява да създадат от купчина листчета хартия, няколко зарчета, дузина маркери и много въображение своя собствена настолна игра. За да участваш в „Настолни игри Враца“, трябва да сформираш свой собствен отбор, но дори да дойдеш сам винаги ще ти намерим място! Не се притеснявай, ако не разбираш нищо, на място ще имаш възможност да научиш всичко необходимо за това как се разработват настолни игри, какви са основните механики, какво прави една игра добра или лоша. След това ще можеш да упражниш наученото, като в рамките на няколко часа отборно ще създадеш своята първа настолна игра. Всички прототипи ще бъдат оценени от компетентна комисия, като най-добрите отбори ще получат награди!

„Настолни игри Враца“ се провежда всяка първа събота от месец юли, като вече има две успешно реализирани издания. Очаквайте подробности за предстоящото трето издание през следващите месеци, като следите страницата на Младежки център – Враца и туристическия портал Open Vratsa.

 

Информация за Младежки център - Враца

Младежки център - Враца

Младежки Център – Враца е младежко място, с екип от чудесни професионалисти, приели работата с младежите като мисия и инвестиция в бъдещето. Поели ясната отговорност да променят обществените нагласи към младежите от социално уязвимите групи и техните семейства.

Снимки от събитието

Локация на провеждане

България, Враца, улица „Тодор Балабанов“, Младежки Център Враца
en_USEnglish

Share this landmark with friends

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

What are you looking for?

Don't forget to visit:

Gallery