Благотворителна изложба

😊На 2. април от 18:00 ч. в Младежки център – Враца ще се открие благотворителна изложба🎨. Тя се организира в помощ на Тихомир от с. Михайлово, за да може да проходи. Той е диагностициран с детска церебрална парализа и вътрешна хидроцефалия, като на месец са необходими по 1500 лв. за неговата терапия. Тази изложба ще се случи благодарение местната врачанска художничка 👩‍🎨Виктория Димитрова, която не за първи път дарява свои карти, за да подкрепи деца в нужда. Благодарим й за голямото сърце и ви очакваме на откриването! ❤
Ще се радваме всеки, който обича изкуството и иска да направи нещо добро за някой друг, да ни посети и закупи една от прекрасните картини.
Ако пък искате да помогнете на малкия Тихомир, можете да го направите и на следната сметка:
Титуляр: Тихомир Кристиянов Тимчев
IBAN: BG94STSA93000029691844

ℹ️ Изложбата е част от дейността на клуб „Таланти“ по Проект BGLD – 1.003 – 0004 „Младежки център Враца – фактор за развитие на Северозапада“, финансиран чрез Финансовия механизъм на ЕИП 2014-2021г.

Информация за Младежки център - Враца

Младежки център - Враца

Младежки Център – Враца е младежко място, с екип от чудесни професионалисти, приели работата с младежите като мисия и инвестиция в бъдещето. Поели ясната отговорност да променят обществените нагласи към младежите от социално уязвимите групи и техните семейства.

Локация на провеждане

България, Враца, улица „Тодор Балабанов“, Младежки Център Враца
en_USEnglish

Share this landmark with friends

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

What are you looking for?

Don't forget to visit:

Gallery