Games Quiz | Q Bar Враца

Този куиз е за истинските маниаци на игрите.
Ако обичаш да цъкаш, имаш услужлива памен, но най-вече готини приятели, с които да се включите като отбор в това шеметно състезание, запишете се в първото издание на Games Quiz. Подготвили сме ви въпроси за някои от най-популярните компютърни, конзолни и настолни игри, които ще проверят доколкото познавате геймърския свят и доколко късметът тази вечер ще бъде на ваша страна.
––––––––––––––––––
🗓 24 Април, 19:30ч., Q Bar
🎟 Вход: 6 лв. на човек
🛋 Резервирай места на 0890 992 991
––––––––––––––––––
*** Правила за участие ***
1. Всеки QUIZ има начален час 19:30ч. Необходимо е преди това да ви настаним и обслужим, затова заповядайте 30 минути преди началото.
2. Всяка резервация пазим до 19:15ч.
3. Игрите имат вход от 6 лв. за всеки член на отбора.
4. Минималният брой участници в един отбор е 2 души, а за всеки член над 6-тия, отборът ще бъде санкциониран с 2 точки от крайния резултат (напр. 7 души -2 точки, 8 души -4 точки)
5. Отборът събрал най-висок резултат, ще получи бутилка алкохол, като награда от заведението.
6. За други въпроси относно самия формат, не се безпокойте да ни пишете на m.me/quiz51questions
Очакваме ви!

Информация за Q бар Враца

Q бар Враца

Q Bar Враца е популярно място за срещи и развлечения в центъра на града. Те предлагат всекидневно обедно меню, което включва разнообразни ястия за задоволство на вкусовете на всички посетители. Барът е известен също така като идеалното място за вечерни събирания, където гостите могат да се насладят на жива музика и забавни представления. Почти всеки ден от седмицата има гост артисти - танцьори, комици, певци и други, които се грижат да разнообразят вечерите на посетителите. Освен това, барът предлага голямо разнообразие от бързо хапване, което е идеално за споделяне с приятели, както и широка гама от коктейли, приготвени с внимание към детайла от квалифицираните бармани

Локация на провеждане

Q Bar Vratsa, булевард „Христо Ботев“, Враца, България
bg_BGБългарски

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш:

Галерия