Форум „Youth Mind Exchange“

⚡️Здравейте, приятели,
Каним ви на нашето врачанско приключение 🤩 в дебрите на младежката работа🌞, лидерство 😎 и креативност 🌈 чрез форума „Youth Mind Exchange“. Той ще се състои от 15. до 18. април 2024 г. в новата БАЗА 2 на Младежки център – Враца, която се помещава в Младежки дом – Враца. Събитието има за цел да събере на едно място представителите 👥 на новоизградените и съществуващите младежки центрове, както и всички заинтересовани страни, местни партниращи организации, младежи и доброволци.
В рамките на форума ще се дискутират темите:
– „Младежко образование“🤓;
– „Устойчиво лидерство“🧐.
Заедно с нашите парнтьори от FITT – Тимишоара ще представим резултатите от съвместната ни работа през тези 3 години, а именно наръчника „Participatory arts” 😊. В тази връзка ще има тематични работилници 🎨, които отразяват методологията, стояща в основата на наръчника и по-конкретно дейности за активиране на младите хора чрез изкуство и не само! По време на форума ще има и изложение на младежките организации и младежките центрове, което ако времето 🌤 позволява ще е на открито в парка зад паметника на Христо Ботев.
В линка по-долу споделяме и цялата програма за форума: https://bit.ly/3TOEkru
Очакваме ви!

Информация за Младежки център - Враца

Младежки център - Враца

Младежки Център – Враца е младежко място, с екип от чудесни професионалисти, приели работата с младежите като мисия и инвестиция в бъдещето. Поели ясната отговорност да променят обществените нагласи към младежите от социално уязвимите групи и техните семейства.

Локация на провеждане

Младежки информационно-консултантски център, булевард „2-ри юни“, Враца, България
bg_BGБългарски

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш:

Галерия