Настолни игри Враца

„Настолни игри Враца“ е единственото по рода си събитие в Северозападна България и едно от малкото в цялата страна с фокус върху създаването на авторска настолна игра от младежи. То се организира от клуб по настолни игри “All-A-Board Games” към Младежки център – Враца и нашите приятели от Player Lair. Събитието има цел да насърчи креативността и въображението на младежите, предоставяйки им възможността и поле за изява да създадат от купчина листчета хартия, няколко зарчета, дузина маркери и много въображение своя собствена настолна игра. За да участваш в  „Настолни игри Враца“, трябва да сформираш свой собствен отбор, но дори да дойдеш сам винаги ще ти намерим място!  Не се притеснявай, ако не разбираш нищо, на място ще имаш възможност да научиш всичко необходимо за това как се разработват настолни игри, какви са основните механики, какво прави една игра добра или лоша. След това ще можеш да упражниш наученото, като в рамките на няколко часа отборно ще създадеш своята първа настолна игра. Всички прототипи ще бъдат оценени от компетентна комисия, като най-добрите отбори ще получат награди!

„Настолни игри Враца“ се провежда всяка първа събота от месец юли, като вече има две успешно реализирани издания. Очаквайте подробности за предстоящото трето издание през следващите месеци, като следите страницата на Младежки център – Враца и туристическия портал Open Vratsa.

Вижте ОЩЕ
ПРЕДСТОЯЩИ СЪБИТИЯ

С уникално красива природа и богата и интересна история, град Враца е истинско райско кътче за любителите на туристическия живот.

bg_BGБългарски

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш:

Галерия