От мрежата

Статията разкрива малко известен маршрут във Врачанския Балкан, обогатен с наблюдение на лешояди и планинско разходка. Авторът споделя своето изживяване през горещ юлски ден, включително и приятни аромати от водна мента и риган в околността.
През средата на юни направихме интересна екскурзия до Враца, фокусирайки се върху по-малко познатите, но впечатляващи водопади – Врачанска Скакля и Боров камък, които са сред най-високите в България.
В тази статия за активен туризъм във Враца ще намерите точните съвети относно какво да посетите за два дни, ако за първи път отидете в града – през уикенда или в делнични дни, откъде да започнете и какво да очаквате.
Враца, град в Северозападна България, предлага уникален опит, където историята, природата и културата се преплитат в сърцето на града.
Обновената зала на Регионалния исторически музей във Враца, посветена на Врачанските съкровища, предлага вълнуващо изживяване със своя съвременен дизайн, умела подредба и интерактивно представяне на историята на тракийските култури.
Списание 360Mag описват и дават впечатления от Ботевата алпиниада.
bg_BGБългарски

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш:

Галерия