Винено пътешествие с Веселите Винари

Tук сред внушителна природа, антични руини, легендите за Цар Иван Шишман и Ботевите четници започва нашето винено пътешествие.

Tук сред внушителна природа, антични руини, легендите за Цар Иван Шишман и Ботевите четници започва нашето винено пътешествие. След кратки или по-дълги преходи сред природни красоти и исторически места, ще ви настаним на първия ред пред величествения феномен „Ритлите“ за винена дегустация на брега на Искъра. Винени истории, игра на аромати, разкази за местните сортове грозде, храни и прелюбопитни хора съпровождат елегантната ни дегустация сред звън на чаши и добро настроение. Чиренски мезета, врачански сирена и баници от село Зверино допълват прекрасните Северозападни вина – гвоздеят на събитието.

Приветстваме идването с влак… знаете защо. Тръгва в 08:15 ч. от Централна гара – София и пристига в Люти Брод в 10:28 ч.

Обратните влакове към София са в 15:04 ч., 16:30 ч., 18:12 ч. С автомобил пътуването отнема един час и половина, намираме се на около 100 километра от София.

Информация

Какво да видите?

Вижте ОЩЕ
Активности

С уникално красива природа и богата и интересна история, град Враца е истинско райско кътче за любителите на туристическия живот.

Лавандулово поле Your Purple

Цялото ни лавандулово поле е отрупано в различни забавни декори като ретро автомобили, люлки, ретро велосипеди, хамаци и много други.

Направи си сам глинен съд

Знаете ли, че във Враца има място където можете сами да си измайсторите глинен съд, който не просто да сложите на полицата, а дори да използвате в бита си или да подарите на любим човек с Вашето пожелание и инициали?

Развлекателен парк „Леденика“

Развлекателен парк „Леденика” е най-новата и най-голяма атракция в Северозападна България.
bg_BGБългарски

Галерия

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш: