Латино социални танци

Латино музика, много забавления, нови запознанства и много нови приятелства. Всичко това е възможно в студио за танци Just El Dance.

Just El Dance е танцово студио, където можеш да се потопиш в света на танците и да развиеш своите умения в бачата, салса и кизомба. Това е идеалното място за хора, които искат да се забавляват, да правят нови запознанства и да се раздвижват.

В Just El Dance вярваме, че танцуването е достъпно за всички, затова имаме уроци за начинаещи и за напреднали танцьори. Освен нашите уроци, ние организираме месечни танцови партита в местни барове и кафенета, където можеш да се потопиш в музиката и да покажеш какво можеш.

Уроците са водени от опитни преподаватели и танцьори, като почти всеки месец има гост-преподаватели от цяла България и дори цял свят.

Готов ли си да водиш на дансинга? Готов ли си да си звездата на купона? Очакваме те в нашата зала, за да се забавляваме заедно, докато се учим на нови готини движения всеки ден.

Информация

Какво да видите?

Вижте ОЩЕ
Активности

С уникално красива природа и богата и интересна история, град Враца е истинско райско кътче за любителите на туристическия живот.

Questo – игровизирани маршрути

Ще пътувате скоро до Видин, Враца или Белоградчик?

Направи си сам глинен съд

Знаете ли, че във Враца има място където можете сами да си измайсторите глинен съд, който не просто да сложите на полицата, а дори да използвате в бита си или да подарите на любим човек с Вашето пожелание и инициали?

Развлекателен парк „Леденика“

Развлекателен парк „Леденика” е най-новата и най-голяма атракция в Северозападна България.
bg_BGБългарски

Галерия

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш: