Латино социални танци

Латино музика, много забавления, нови запознанства и много нови приятелства. Всичко това е възможно в студио за танци Just El Dance.

Just El Dance е танцово студио, където можеш да се потопиш в света на танците и да развиеш своите умения в бачата, салса и кизомба. Това е идеалното място за хора, които искат да се забавляват, да правят нови запознанства и да се раздвижват.

В Just El Dance вярваме, че танцуването е достъпно за всички, затова имаме уроци за начинаещи и за напреднали танцьори. Освен нашите уроци, ние организираме месечни танцови партита в местни барове и кафенета, където можеш да се потопиш в музиката и да покажеш какво можеш.

Уроците са водени от опитни преподаватели и танцьори, като почти всеки месец има гост-преподаватели от цяла България и дори цял свят.

Готов ли си да водиш на дансинга? Готов ли си да си звездата на купона? Очакваме те в нашата зала, за да се забавляваме заедно, докато се учим на нови готини движения всеки ден.

Информация

Какво да видите?

Вижте ОЩЕ
Активности

С уникално красива природа и богата и интересна история, град Враца е истинско райско кътче за любителите на туристическия живот.

Винено пътешествие с Веселите Винари

Лавандулово поле Your Purple

Questo – игровизирани маршрути

bg_BGБългарски

Галерия

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш: