Картинг Писта Враца

Наскоро реновираната картинг писта „B&S Racing Team“ във Враца предлага вълнуващо състезателно изживяване за всички възрасти с картинг за деца и възрастни и система за отчитане на времето за проследяване на напредъка.

Изпитайте тръпката от състезанието на новореновираната картинг писта „B&S Racing Team“, намираща се на спортния комплекс в град Враца в близост до стадион „Христо Ботев“. Независимо дали сте млад спортен ентусиаст или възрастен, търсещ прилив на адреналин, ние имаме картинг за вас. Изберете измежду детски картинг, единичен или двоен картинг или носете собствен мотор и оборудване, ако сте фен на моторните спортове.

Следете напредъка си с нашата система за време, която записва вашите резултати, така че да можете да виждате подобрението си при всяко посещение. Любезният ни персонал е на разположение в работно време от 10 до 19 часа всеки ден, за да отговори на вашите въпроси и да ви помогне.

Присъединете се към най-добре оценената писта в цяла България с дължина 920 метра и станете част от нашата мисия да запознаем тийнейджъри и младежи с моторните спортове. С визия да бъдете най-добрата картинг писта в Източна Европа, станете част от богатата история и традиция на нашата писта. След като премина през ремонт през 2019 г., пистата е готова да ви посрещне за едно незабравимо състезателно изживяване. Очакваме ви!

Информация

Какво да видите?

Вижте ОЩЕ
Активности

С уникално красива природа и богата и интересна история, град Враца е истинско райско кътче за любителите на туристическия живот.

Questo – игровизирани маршрути

Ще пътувате скоро до Видин, Враца или Белоградчик?

Направи си сам глинен съд

Знаете ли, че във Враца има място където можете сами да си измайсторите глинен съд, който не просто да сложите на полицата, а дори да използвате в бита си или да подарите на любим човек с Вашето пожелание и инициали?

Лавандулово поле Your Purple

Цялото ни лавандулово поле е отрупано в различни забавни декори като ретро автомобили, люлки, ретро велосипеди, хамаци и много други.
bg_BGБългарски

Галерия

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш: