Езда във Врачански Балкан

Любителите на конната езда могат да съчетаят почивката си в региона с удоволствието от практикуването на любимото хоби.

Вие сте любител на конния спорт и търсите приключение на следващата си ваканция? Тогава заповядайте в Клуб по конен спорт Враца! Потопете се в красотата на Врачанския Балкан, като се насладите на конната езда в най-добрия му вид. Независимо дали сте начинаещ или напреднал ездач, ние имаме опции за вас, от 15-минутно спокойно каране до многодневни преходи.

Нашият клуб е известен в региона, спечелил е няколко регионални и национални състезания и състезания, а нашите инструктори са опитни и лицензирани треньори по конна езда с над 15 години опит. В нашата конна база, разположена в комплекс „Леденика“ в близост до пещера Леденика, можете да участвате в редица дейности, включително разходки из планината за начинаещи и опитни ездачи, манежна езда и обучение по езда.

За семейства с деца предлагаме дори сесии по терапевтична езда, което ни прави едно от малкото места в България, където ездата се използва за рехабилитация на деца аутисти. През топлите месеци комплекс Леденика предлага и безплатни външни барбекюта и къмпинги, което го прави идеално място за собствениците на каравани и кемпери да се насладят на магията на Балкана. Освен това комплексът организира планински турове с водач, фотолов и пролетни и зимни лагери за ученици.

Не пропускайте възможността да съчетаете любовта си към конната езда с красива планинска почивка. Заповядайте в Клуб по конен спорт Враца и изживейте едно уникално приключение на Балкана!

Информация

Какво да видите?

Вижте ОЩЕ
Активности

С уникално красива природа и богата и интересна история, град Враца е истинско райско кътче за любителите на туристическия живот.

Лавандулово поле Your Purple

Винено пътешествие с Веселите Винари

Развлекателен парк „Леденика“

bg_BGБългарски

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш: