Езда във Врачански Балкан

Любителите на конната езда могат да съчетаят почивката си в региона с удоволствието от практикуването на любимото хоби.

Вие сте любител на конния спорт и търсите приключение на следващата си ваканция? Тогава заповядайте в Клуб по конен спорт Враца! Потопете се в красотата на Врачанския Балкан, като се насладите на конната езда в най-добрия му вид. Независимо дали сте начинаещ или напреднал ездач, ние имаме опции за вас, от 15-минутно спокойно каране до многодневни преходи.

Нашият клуб е известен в региона, спечелил е няколко регионални и национални състезания и състезания, а нашите инструктори са опитни и лицензирани треньори по конна езда с над 15 години опит. В нашата конна база, разположена в комплекс „Леденика“ в близост до пещера Леденика, можете да участвате в редица дейности, включително разходки из планината за начинаещи и опитни ездачи, манежна езда и обучение по езда.

За семейства с деца предлагаме дори сесии по терапевтична езда, което ни прави едно от малкото места в България, където ездата се използва за рехабилитация на деца аутисти. През топлите месеци комплекс Леденика предлага и безплатни външни барбекюта и къмпинги, което го прави идеално място за собствениците на каравани и кемпери да се насладят на магията на Балкана. Освен това комплексът организира планински турове с водач, фотолов и пролетни и зимни лагери за ученици.

Не пропускайте възможността да съчетаете любовта си към конната езда с красива планинска почивка. Заповядайте в Клуб по конен спорт Враца и изживейте едно уникално приключение на Балкана!

Информация

Какво да видите?

Вижте ОЩЕ
Активности

С уникално красива природа и богата и интересна история, град Враца е истинско райско кътче за любителите на туристическия живот.

Винени дегустации във винарна „Типченица“

Направи си сам глинен съд

Знаете ли, че във Враца има място където можете сами да си измайсторите глинен съд, който не просто да сложите на полицата, а дори да използвате в бита си или да подарите на любим човек с Вашето пожелание и инициали?

Лавандулово поле Your Purple

Цялото ни лавандулово поле е отрупано в различни забавни декори като ретро автомобили, люлки, ретро велосипеди, хамаци и много други.
bg_BGБългарски

Споделете тази забележителност с приятели

Facebook
Reddit
WhatsApp
Twitter
Telegram
Email

какво търсиш днес?

не забравяй да посетиш: